MANDAG OG TRENINGSMOTIVASJON

  • 16.02.2015 - 11:58

Tren på morgenen: Ett av de beste tipsene. Tren på morgenen, så er du ferdig med det! Du har til og med god tid til å være sosial og finne på andre ting resten av dagen!

Finn god musikk: Er det noe som får meg gira på trening så er det å høre på god musikk, god musikk for meg. Det trenger ikke være bængbæng-techno musikk, hør på favorittmusikken din. Jeg blir  gira av musikk som gjør meg glad! Jeg trener gjerne like godt til rolige sanger som til up-tempo sanger.Sett deg overkommelige mål: Sett deg heller flere delmål enn et kjempestort, da er det lettere å gjennomføre og når du klarer å nå målet ditt blir du enda mer motivert til å fortsette mot neste mål.

Ha en god innstilling: - Ikke tenk at trening er slitsomt - Ikke sitt hjemme å tenk på om du du skal på trening eller ikke, bare dra! Man er sjeldent like motivert til trening hver eneste dag, men bare hopp i det. - Tenk på den deilige følelsen du sitter igjen med etter en treningøkt - Tenk at trening er bra for deg, og at du vil få igjen for det senere i livet.

Finn en treningsbuddy: Finn en du kan trene sammen med, så kan dere pushe hverandre! Og det er gøy å trene sammen!♥  Kjøp nye treningsklær: Hihi, det hjelper ihvertfall for meg! Freshe, nye treningsklær gir meg alltid masse motivasjon til trening.

Finn en måte DU liker å trene på: Jepp, det er jo DU som velger hvordan du vil trene, det er ikke alltid sikkert at du foretrekker å trene akkurat det samme som venninna di. Kanskje vil du trene kondisjon isteden for styrke. Finn ut hva som passer deg best og hva du synes er mest gøy!

                                                                -You're only one workout away from a good mood-


Idag er det trening og jobb som står på min timeplan. Håper dere ble litt motivert til en ny (trenings) uke! Ha en fin mandag :-)

 

- Sara Eline

 


VelkommenJeg er en jente på 20 år som interesserer meg for sunn matlaging, trening, mote og skjønnhet.

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

hits