TO NYE FAVORITTER

  • 27.02.2015 - 22:47

Endelig helg! Idag tenkte jeg at jeg ville skrive litt om mine to nyeste innkjøp når det kommer til kroppspleie. Jeg er veldig fornøyd med produktene og ønsker derfor å anbefale disse videre til dere. Produktene jeg skal fortelle litt om idag er fra serien Bliss. Bliss er kanskje ikke så altfor kjent i Norge enda, men er blitt utrolig populært i USA. Dette er en serie med mange forskjellige (og fantastiske) produkter til både kropp og ansikt. Produktene i Bliss serien er spennende, proffe og effektive spaprodukter til hjemmebruk. Ikveld tar jeg for meg to av kroppspleieproduktene:

Håndkrem og body balm

High intensity 24-'heaven' healing body balm: Dette er den beste body balmen jeg noen gang har prøvd, den er virkelig såå god. Body balmen er tykk i konsistens, men likevel trekker den godt inn i huden bare sekunder etterpå og ettelater seg ikke klissete i det hele datt. Lukten på denne er en slags mild vanilje-ish lukt, himmelsk med andre ord. Bliss sin body balm er nærende og lindrer tørr og skadet hud fra topp til tå! Den inneholder eksfolierende melkesyre og beskyttende havremel som gjør at denne er veldig pleiende og sunn for huden. Body balmen etterlater også huden myk i hele 24 timer. Jeg var litt skeptisk til om den virkelig skulle gi fuktighet i 24 timer (!), men det gjør den søren meg også! Helt perfekt til min tørre vinterhud. Vil tro denne er super til litt solbrent hud til sommeren også, i og med at den føles så beroligende og lindrende på huden.

High intensity hand cream: Endelig har jeg funnet den perfekte håndkremen som gir masse fuktighet til de tørre hendene mine UTEN at den er så klissete at jeg må sitte i ro med den i en halv time før jeg kan gjøre noe annet. (det var kanskje å ta litt i, men det er så mange håndkremer som fort kan etterlate seg klissete på) Denne trekker inn med en gang. Håndkremen er rik på antioksidanter og tilfører masse masse fukt til sprukne og tørre hender og neglbånd. Lukten på denne er også veldig god, den har en mild lukt av sitrus.

 

 

- Sara Eline

chanel HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM

  • 11.02.2015 - 20:20

iiih, har dere fått med dere denne nyheten jenter?? Et fantastisk produkt, såklart hele året rundt, men spesielt til en tørr og gusten vinterhud. Produktet jeg snakker om er Chanel sitt nye Micro sérum; et rent fuktighetsserum som virkelig er helt fantastisk. Det er heller ikke et slikt serum som bare "legger seg oppå" huden, det trekker godt ned og gir fukt også i dybden i tillegg til at det plumper og gir huden en såå fin glød. Serumet er litt vannaktig i konsistens og føles ikke "fettete" på huden i det hele tatt. Ny favoritt!... glemte å nevne at lukten på dette ikke kan sammenlignes med noen annen krem/serum, den er heelt himmelsk

Håper dere har hatt en fin onsdag og nyter kvelden videre!

 

- Sara Eline

lørdag og anbefaling av ansiktsrens

  • 07.02.2015 - 12:35

Hei dere og god lørdag! 

Idag tenkte jeg at jeg ville anbefale to produkter jeg er veldig fornøyd med når det kommer til hudpleie. Det å ta vare på huden sin er utrolig viktig uansett hvordan huden ser ut og uansett om man bruker sminke eller ikke. Jeg har prøvd utallige forskjellige ansiktsrenser og har vært fornøyd med flere, men denne er helt klart min favoritt og en rens jeg kommer til å kjøpe flere ganger! Rensen er såå god, lukter himmelsk og etterlater huden ren og frisk. Denne er fra Chanel og passer spesielt til en normal/kombinert hudtype. Både rensen og hudvannet er mildt og fjerner urenheter samtidig som de etterlater huden balansert. 

Rensen er også veldig drøy i bruk, og det er lite som skal til. Fukt huden, klem ut en liten "ert" i håndflata og skum opp med lunkent vann, massér godt i hele ansiktet og skyll av. Deretter påfører du litt av hudvannet på en bomullspad og sveiver lett over ansiktet med denne, den vil også få med seg eventuelle rester av makeup og anne smuss på huden.

Produktene er kjøpt hos Fredrik & Louisa

Nå drar jeg på jobb, ha en god lørdag! 

 

- Sara Eline 


VelkommenJeg er en jente på 20 år som interesserer meg for sunn matlaging, trening, mote og skjønnhet.

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

hits