FÅ LANGE VIPPER MED MAGNETIC LASH MASCARA

  • 02.03.2015 - 21:46

Hei dere! Idag vil jeg anbefale noe spennende og effektivt til dere som jeg har brukt siden i høst. Produktet gir deg lengre og fyldigere øyevipper og er et genialt alternativ til vippeextensions og løsvipper! Magnetic Lash Mascara. Magnetic lash mascaraen er en duomascara der du har både lash builder og magnetic mascara for å forlenge og "bygge på" vippenen dine. Denne smarte mascaraen inneholder også E vitamin og hyaluronsyre som pleier og styrker øyevippene.

Jeg synes mascaraen var litt vanskelig å bruke den første gangen, ettersom jeg aldri hadde brukt en slik før. Nå er det easypeasy, det var bare litt øving som skulle til ;-)

♥ Steg 1: Påfør et lag av magnetic mascaraen på vippene (den er den vanlige mascaraen som følger med)

♥ Steg 2: Før mascaraen tørker legger du på et tynt lag med lash builder (fibermascaraen med små "fiberhår") fra midt på vippene og utover.

♥ Steg 3: Påfør et lag til med magnetic lash mascaraen som på vanlig måte for å feste "fiberne" til øyevippene.

Slik fortsetter du bare å "bygge på" til du er fornøyd med resultatet. Jeg anbefaler å heller ta flere tynne lag enn tjukke lag, det vil ihvertfall bli mer naturlig og ikke klumpete. Det som også er viktig er at man alltid avslutter med magnetic mascaraen (den vanlige) for å feste vippene godt.

Håper dere har en fin kveld!

- Sara Eline

lovelovelove

  • 18.02.2015 - 18:08

Det er vel ikke bare jeg som er svak for de lekre leppestiftene til blandt annet Chanel, Guerlain, YSL og Christian Dior? Fantastiske både å se på og ha på seg.


Noen som har prøvd noen av disse? :-)

Ønsker dere en fin onsdag videre!

 

- Sara Eline

YSL 10-COLOR EYE PALETTE

  • 13.02.2015 - 12:36

Hei og god fredag dere! Endelig helg. Idag skal jeg vise dere et av mine nyeste innkjøp til sminkesamlingen min; et helt nytt øyeskyggepalett fra YSL. Dette må være et av de fineste palettene jeg vet om! Synes det er såå fint, og det har de fineste nude-fargene og er helt meg. Siden palettet inneholder både basefarger, lyse farger og litt mørkere farger er dette perfekt å bruke både til hverdags og til fest :-)

Hvis dere lurer på hvordan dere kan bruke palettet på en enkel og fin måte så kan dere ta en titt på min flinke venninne som legger en lekker look med akkurat dette palettet! Videoen kan dere se HER :-)

Ønsker dere en super fredag videre!

 

- Sara Eline


VelkommenJeg er en jente på 20 år som interesserer meg for sunn matlaging, trening, mote og skjønnhet.

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

hits