SUNT OG DIGG MIDDAGSTIPS

 • 28.02.2015 - 10:17

God lørdagsmorgen dere! Håper dere har en fin helg så langt. Idag er det jobb som står på planen min, det blir gøy! Over til middagstipset; kyllingfilét innrullet i strandaskinke, frisk salat, rosenkål og bulgur. Det høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon, men det er faktisk en veldig god kombinasjon på en middagstallerken etter min mening og jeg lover deg en stk mett mage. Dette er rett og slett easypeasy, raskt og veldig godt!

Du trenger:

♥ Kyllingfilet ♥ strandaskinkeBulgur ♥ Rosenkål/brokkoli ♥ banan, avokado, paprika og agurk ♥ Kyllingkrydder, salt, pepper

Fremgangsmåte:

Kok opp vann + salt og tilsett bulgur. Bulguren må stå å svelle i 20-30 min (til det ikke er mer vann igjen) så det kan være lurt å gjøre dette litt før

Skjær opp kyllingfileten i litt store strilmer/biter og surr strandaskinke rundt. Krydre med valgfritt krydder og stek i panna til bitene er gjennomstekt.

Kok opp vann og tilsett rosenkål, brokkoli eller hva du måtte ønske.

Skjær opp avokado, agurk, paprika og banan til en salat... og tada, klart til servering!

Håper det smaker.Ha en god lørdag videre!

 

- Sara Eline

TO NYE FAVORITTER

 • 27.02.2015 - 22:47

Endelig helg! Idag tenkte jeg at jeg ville skrive litt om mine to nyeste innkjøp når det kommer til kroppspleie. Jeg er veldig fornøyd med produktene og ønsker derfor å anbefale disse videre til dere. Produktene jeg skal fortelle litt om idag er fra serien Bliss. Bliss er kanskje ikke så altfor kjent i Norge enda, men er blitt utrolig populært i USA. Dette er en serie med mange forskjellige (og fantastiske) produkter til både kropp og ansikt. Produktene i Bliss serien er spennende, proffe og effektive spaprodukter til hjemmebruk. Ikveld tar jeg for meg to av kroppspleieproduktene:

Håndkrem og body balm

High intensity 24-'heaven' healing body balm: Dette er den beste body balmen jeg noen gang har prøvd, den er virkelig såå god. Body balmen er tykk i konsistens, men likevel trekker den godt inn i huden bare sekunder etterpå og ettelater seg ikke klissete i det hele datt. Lukten på denne er en slags mild vanilje-ish lukt, himmelsk med andre ord. Bliss sin body balm er nærende og lindrer tørr og skadet hud fra topp til tå! Den inneholder eksfolierende melkesyre og beskyttende havremel som gjør at denne er veldig pleiende og sunn for huden. Body balmen etterlater også huden myk i hele 24 timer. Jeg var litt skeptisk til om den virkelig skulle gi fuktighet i 24 timer (!), men det gjør den søren meg også! Helt perfekt til min tørre vinterhud. Vil tro denne er super til litt solbrent hud til sommeren også, i og med at den føles så beroligende og lindrende på huden.

High intensity hand cream: Endelig har jeg funnet den perfekte håndkremen som gir masse fuktighet til de tørre hendene mine UTEN at den er så klissete at jeg må sitte i ro med den i en halv time før jeg kan gjøre noe annet. (det var kanskje å ta litt i, men det er så mange håndkremer som fort kan etterlate seg klissete på) Denne trekker inn med en gang. Håndkremen er rik på antioksidanter og tilfører masse masse fukt til sprukne og tørre hender og neglbånd. Lukten på denne er også veldig god, den har en mild lukt av sitrus.

 

 

- Sara Eline

HJEMMELAGET BULGURBRØD à la SARA

 • 26.02.2015 - 20:55

God torsdagskveld dere! Idag prøvde jeg meg på å bake med noe jeg ikke har bakt med før, nemlig bulgur. Bulgur spiser jeg som regel helst til middag og i salater ellers, men jeg hadde lyst til å prøve dette kornet i en slags type brød. Og nedenfor kommer resultatet av et skikkelig godt, sunt, mettende og næringsrikt bulgurbrød.Jeg synes bulgur minner ganske mye om couscous, men smaken og konsistensen er litt annerledes og bulgurkornet er også enda litt mer næringsrikt en det couscousen er.  Et bulgurkorn er også litt større fordi en større del av kornet er bevart i forhold til couscous. Bulgur er en veldig god kilde til både fiber og protein. Pasta, ris og poteter kan for eksempel erstattes med bulgur, litt mer næringsrikt er det også. Jeg elsker bulguren akkurat som den er og kan gjerne spise den med skje, men for å få litt ekstra smak på den kan du jo enten ha buljong eller et godt krydder i vannet når du lager den. Men nå frem til oppskriften på brødet:

Oppskrift på bulgurbrød:

♥ 2 dl bulgur

♥ 4 dl vann

♥ 100 g hvetemel

♥ 150 g speltmel

♥ 50 g grov rug

♥ 100 g sammalt hvete (kan også bruke havremel og andre meltyper)

♥ 50 g byggryn

♥ 1,5 dl kruskakli

♥ 1 1/5- 2 ts salt

♥ 1 1/5 ts bakepulver

♥ ca 2 dl melk, eller til deigen er passe i konsistens

Fremgangsmåte:

♥ Kok opp vann og tilsett bulgur i en bolle sammen med det kokende vannet (bulguren skal ikke koke opp, den skal kun stå i vannet som har kokt) dekk til bollen og la stå i 20-30 min til bulguren har trekt inn alt vannet.

♥ Sett ovnen på ca 225 grader

♥ Bland alt det tørre i en bolle og tilsett melken.

♥ Rør godt inn bulguren (som nå har svellet i ca 20-30 min) til alt er godt blandet sammen. Deigen skal være litt klissete.

♥ Kna deigen godt og fordel/trykk ned på et bakepapirkledd stekebrett. Den skal være noen få cm tykk.

♥ Sett inn i ovnen på midterste rille og stek i ca 20-25 min, se an steketiden. Brødet skal være gjennomstekt og få en gylden skorpe

Jeg ble veldig fornøyd med oppskriften og er helt sikker på at jeg kommet til å bake dette maaange ganger, det ble så godt. 

Håper dere har en fin kveld!

 

- Sara Eline

- FIN ONSDAG -

 • 25.02.2015 - 22:24

Heisann dere! Idag har vært en super onsdag, skikkelig fin. Startet dagen med litt etterlengtet kvalitetstid og god lunsj med min fine kusine som jeg ikke får sett så altfor ofte, så det var kjempekoselig å få skravlet litt igjen, hihi :-) Etter det ventet det noen timer på jobb. Jeg hadde det så fint på jobb idag, en skikkelig go'dag med baaare hyggelige kunder og da blir jeg så glad! Veldig fint å få kunne jobbe med mennesker på denne måten også. Egentlig er jeg jo utdannet barne- og ungdomsarbeider, men foreløpig stortrives jeg med å jobbe med salg i butikk/parfymeri. Det er også spesielt gøy å være på jobb om dagen, nå som det er vår kommer det inn så mye nyheter. Både vår-looker, parfymer og nye merker. Virkelig gøy!

skjorte- Bik Bok // sko Bianco by Camilla Pihl // klokke - Nixon (Urban)


                                                                                                   ♥

Håper dere har hatt en fin onsdag sålangt og har en fin onsdagskveld videre!

 

- Sara Eline

OPPSKRIFT: GROVE RUNDSTYKKER

 • 24.02.2015 - 20:22

God tirsdag dere! Igår laget jeg de beste rundstykkene (tror jeg) jeg noen gang har laget, de var ihvertfall fantastisk gode om jeg får lov å si det, hihi.  Denne gangen ble det en god blanding av alt. Rundstykkene smakte like godt, om ikke bedre dagen etter! Megagode til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Supre å ha med seg i lunsjboksen med noe godt pålegg eller ved siden av en salat. Så til bilder og oppskrift:

Oppskrift:

♥ 8 dl vann ♥ 2 dl skummet kulturmelk ♥ 2 ts salt ♥ 1 pakke tørrgjær ♥ 1 dl havregryn ♥ 3 dl grovt rugmel
♥ 4 dl sammalt hvete ♥ 5 dl hvetemel ♥ 2 dl kruskakli ♥ 1 egg til pensling ♥ 4 ss smør Sesamfrø, valmuefrø og linfrø til topping

Fremgangsmåte:

Varm opp vannet til 37 grader, rør inn gjæren i vannet.

♥ Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle, men la litt av hvetemelet være igjen.

♥ Bland de våte og de tørre ingrediensene til en fast og fin deig i kjøkkenmaskinen (den kan godt være bittelitt klissete, men tilsett gjerne litt mel når du skal kna og rulle ut deigen etterpå)

♥ Dekk bollen med et lite håndkle og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 1 time.

♥ Kna deigen, del opp i like store emner, rull ut rundstykker og legg på bakepapirkledd stekebrett.

♥ La rundstykkene etterheve i 20- 30 min.

♥ Pensle med egg og topp med frø.

♥ Forvarm ovnen til 225 grader. (husk at det ofte er litt temperaturforskjell fra stekeovn til stekeovn) Stek i 15- 20 min til de er gjennomstekt og har fått en fin og gylden skorpe.

Håper det smaker! Ønsker dere en fin tirsdag videre :-)

 

- Sara Eline

- Jordbær, banan, bringebær og blåbærsmoothie -

 • 23.02.2015 - 13:45

Hei dere! Da var jammen meg mandagen her igjen, deilig. Jeg laget meg en veldig god og mettende smoothie til lunsj etter trening idag og jeg tenkte jeg ville dele oppskriften med dere.. So here we go:

Oppskrift til ca 2 personer:

♥ 3-4 dl frossen jordbær, banan og blåbær blanding
♥ 2 beger ønsket yoghurt (jeg brukte Yoplait sin med bringebærsmak og litt ekstra proteiner)

1 1/5- 2 dl appelsinjuice
♥ noen ekstra isbiter

Kjør smoothieblandingen til en jevn og fin smoothie, hell over i glass, pynt med litt frukt og server! :-) Jeg hadde også noen teskjeer cottagecheese, litt kanel og litt chiafrø i til slutt etter bildene ble tatt, hihi.

Håper den faller i smak!

Ha en god mandag videre :-) 

 

- Sara Eline

DAGENS ANTREKK OG VÅRSTEMNING

 • 22.02.2015 - 20:58

Hei dere! Det har vært såå deilig vær idag, skikkelig vårvær! Jeg bestemte meg da for å dra fram den nye "vårkåpa" mi som jeg tok med meg hjem fra kjøpesenteret for en måneds tid siden, men det var visst ikke like varmt ute som det så ut til å være.. Det var heller motsatt, men det gikk fint! Sola skinte i hvertfall :-) Jeg fikk med meg lillesøss til sentrum for å knipse noen bilder av dagens antrekk, så her kommer de:Trenchcoat- Gina Tricot // Kjole- Bik Bok // Klokke- Daniel Wellington // Sko- Sixty Seven

Hvordan har deres dag vært? Ønsker dere en fin kveld videre.

 

- Sara Eline

MINIMALISTISK STIL

 • 21.02.2015 - 23:10

ååh som jeg elsker denne stilen her. Lyst, rent og stilfullt. Akkurat slik jeg ønsker å engang ha det i mitt eget hjem, men gjerne med litt romantiske trekk innimellom her og der. Jeg synes fort det kan bli litt "kaldt" eller "tomt" om man har en helt ren minimalistisk stil, derfor kunne jeg godt tenke meg å heller ha deler av det, og heller litt flere steder i leiligheten. Jeg gleder meg virkelig til jeg skal planlegge og lage mitt helt eget. Har vel allerede planlagt og sett for meg en del av hvordan jeg ønsker å ha det allerede.

iiih, tenk å ha det som på det bildet nederst til høyre her da! Murveggen, trappen, teppet.. alt. Råfint.

Jeg tror den minimalistiske stilen er en stil det er vanskelig å gå lei av siden det er så mange forskjellige muligheter/måter å forme og innrede denne stilen på.

 

Håper dere har hatt en fin lørdag fine dere!

 

-Sara Eline

FREDAG

 • 20.02.2015 - 15:26

Hei dere!

Idag er det jammen meg fredag igjen, og det er godt. Jeg synes ukene går så fort, men det er vel bare bra. Jo fortere ukene går, jo kortere til sommer, hihi. Idag har jeg hatt en fin dag, har vært på ukens siste treningsøkt og nå er jeg på vei ut døra (ihvertfall ganske straks) for jobb med mine fine kolleger. Håper dere har en likefin fredag som meg :D
Ha en god fredag videre!

Sara Eline

summerinspo

 • 19.02.2015 - 19:39

Ååh, vet dere hva? Idag er det faktisk bare 102 dager (!!) til 1. juni, og da er jo allerede sommeren i gang for fullt. Jeg teller ned til sommer og sol, gleder meg så! Det er så deilig å tenke på, og jeg håper inderlig det går fort. Jeg har satt sammen en kollasj med deilige sommerbilder jeg fant da jeg tittet litt rundt på weheartit, det er så fint å bare kunne drømme seg bort til både sommer, sol og varmere strøk.Noen fler som gleder seg like mye som jeg til sommeren er i gang?

Håper dere har en fin torsdagskveld :-)

 

- Sara Eline

lovelovelove

 • 18.02.2015 - 18:08

Det er vel ikke bare jeg som er svak for de lekre leppestiftene til blandt annet Chanel, Guerlain, YSL og Christian Dior? Fantastiske både å se på og ha på seg.


Noen som har prøvd noen av disse? :-)

Ønsker dere en fin onsdag videre!

 

- Sara Eline

SUNNE, SAFTIGE OG ENKLE HAVREBRØD

 • 17.02.2015 - 20:54Oppskrift på et stort eller to mindre havrebrød (til ca 3 pers)

2 egg

60-70 g havregryn og 60-70 g byggryn (havremel kan også brukes)

♥  ca 3 ss mager kesam (her er det også godt med enten cottage cheese eller gresk yoghurt)

5-6 dråper vaniljeessens (kan droppes om du ikke ønsker litt søtlig smak)

1/5 ts salt

1 toppet teskje bakepulver

♥ 1 ss chiafrø

♥ Linfrø, sesamfrø og valmuefrø til topping

Fremgangsmåte:

Visp først eggene, deretter tilsetter du resten av ingrediensene og rører godt. Fordel røra/deigen utover på et bakepapirkledd stekebrett. Form brødene i den størrelsen du ønsker. Stekes på ca 200 grader til det har fått en gylden "skorpe", ca 7-10 min. Avkjøl og server! :-)

Ha en fin tirsdagskveld videre!

 

- Sara Eline

MANDAG OG TRENINGSMOTIVASJON

 • 16.02.2015 - 11:58

Tren på morgenen: Ett av de beste tipsene. Tren på morgenen, så er du ferdig med det! Du har til og med god tid til å være sosial og finne på andre ting resten av dagen!

Finn god musikk: Er det noe som får meg gira på trening så er det å høre på god musikk, god musikk for meg. Det trenger ikke være bængbæng-techno musikk, hør på favorittmusikken din. Jeg blir  gira av musikk som gjør meg glad! Jeg trener gjerne like godt til rolige sanger som til up-tempo sanger.Sett deg overkommelige mål: Sett deg heller flere delmål enn et kjempestort, da er det lettere å gjennomføre og når du klarer å nå målet ditt blir du enda mer motivert til å fortsette mot neste mål.

Ha en god innstilling: - Ikke tenk at trening er slitsomt - Ikke sitt hjemme å tenk på om du du skal på trening eller ikke, bare dra! Man er sjeldent like motivert til trening hver eneste dag, men bare hopp i det. - Tenk på den deilige følelsen du sitter igjen med etter en treningøkt - Tenk at trening er bra for deg, og at du vil få igjen for det senere i livet.

Finn en treningsbuddy: Finn en du kan trene sammen med, så kan dere pushe hverandre! Og det er gøy å trene sammen!♥  Kjøp nye treningsklær: Hihi, det hjelper ihvertfall for meg! Freshe, nye treningsklær gir meg alltid masse motivasjon til trening.

Finn en måte DU liker å trene på: Jepp, det er jo DU som velger hvordan du vil trene, det er ikke alltid sikkert at du foretrekker å trene akkurat det samme som venninna di. Kanskje vil du trene kondisjon isteden for styrke. Finn ut hva som passer deg best og hva du synes er mest gøy!

                                                                -You're only one workout away from a good mood-


Idag er det trening og jobb som står på min timeplan. Håper dere ble litt motivert til en ny (trenings) uke! Ha en fin mandag :-)

 

- Sara Eline

 

- søndag og cafébesøk -

 • 15.02.2015 - 17:32

God søndag fine dere!

Idag har vært en fin dag tross snø og vind :-) Startet dagen med en god treningsøkt, deretter ble jeg med søstern min og kjæresten hennes på café i byen, koselig søndag

 Har dere hatt en fin dag?

 

- Sara Eline

supernachos

 • 15.02.2015 - 00:05

God lørdagskveld! Jeg er veldig glad i lørdagssnacks (og mandagssnacks, tirsdagssnacks osv, hihi ;) ), men jeg prøver å sunnifisere det så godt som mulig. Supernachos laget av enten spelt eller havrelomper er noe av den beste lørdagssnacksen jeg vet om. Det er såå godt!... og ikke minst superenkelt å lage, ferdig på bare få minutter.

♥ 1: Legg så mange speltlomper/havrelomper du ønsker oppå hverandre og skjær dem i små pizzabiter med et pizzahjul.

♥ 2: Fordel dem på et stekebrett og pensle med vann for at de skal bli ekstra sprø.

♥ 3: Krydre med det krydderet du vil.

♥ 4: Topp evt. med litt pesto og mozzarellaost.

♥ 5: Sett inn i ovnen på varmluft til de er gylne.

Easypeasy like that!

Oppskrift på sunn og digg hjemmelaget guacamole:

♥ 1 avocado ♥ 1-2 ss mager kesam ♥ salt og pepper etter smak ♥ bittelitt chili ♥ hvitløk

Miks sammen og server!


Håper dere har hatt en superduper lørdag :-)

 

- Sara Eline

 


YSL 10-COLOR EYE PALETTE

 • 13.02.2015 - 12:36

Hei og god fredag dere! Endelig helg. Idag skal jeg vise dere et av mine nyeste innkjøp til sminkesamlingen min; et helt nytt øyeskyggepalett fra YSL. Dette må være et av de fineste palettene jeg vet om! Synes det er såå fint, og det har de fineste nude-fargene og er helt meg. Siden palettet inneholder både basefarger, lyse farger og litt mørkere farger er dette perfekt å bruke både til hverdags og til fest :-)

Hvis dere lurer på hvordan dere kan bruke palettet på en enkel og fin måte så kan dere ta en titt på min flinke venninne som legger en lekker look med akkurat dette palettet! Videoen kan dere se HER :-)

Ønsker dere en super fredag videre!

 

- Sara Eline

antrekk 12.02.15

 • 12.02.2015 - 21:56

 
  

  

  

  
   topp og skjørt fra Bik Bok // cardigan fra Zara // klokke fra Gant // sko Bianco by Camilla Pihl

 

- Sara Eline

chanel HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM

 • 11.02.2015 - 20:20

iiih, har dere fått med dere denne nyheten jenter?? Et fantastisk produkt, såklart hele året rundt, men spesielt til en tørr og gusten vinterhud. Produktet jeg snakker om er Chanel sitt nye Micro sérum; et rent fuktighetsserum som virkelig er helt fantastisk. Det er heller ikke et slikt serum som bare "legger seg oppå" huden, det trekker godt ned og gir fukt også i dybden i tillegg til at det plumper og gir huden en såå fin glød. Serumet er litt vannaktig i konsistens og føles ikke "fettete" på huden i det hele tatt. Ny favoritt!... glemte å nevne at lukten på dette ikke kan sammenlignes med noen annen krem/serum, den er heelt himmelsk

Håper dere har hatt en fin onsdag og nyter kvelden videre!

 

- Sara Eline

sunt og godt frokost/lunsjtips

 • 10.02.2015 - 09:29

God morgen

Idag kommer jeg med et lite lunsjtips til dere! Jeg kommer sikkert til å komme med flere lunsjtips, men starter med dette. Lunsj er etter min mening kanskje det beste måltidet i løpet av dagen, for da er jeg som regel litt ekstra sulten. Om du er ekstra sulten om morgenen kan du jo også lage dette til frokost! Det er ikke alltid man har like lyst på frokost, enten fordi man er lei av å spise den samme frokosten hver dag eller fordi man tenker at hvis man skal lage noe litt anderledes så tar det for lang tid. Å lage frokost trenger ikke nødvendigvis å ta lang tid, måltidet nedenfor tok meg bare noen få minutter! Her kommer det:

♥ noen spiseskjeer med gresk yoghurt. Jeg pleier som regel å bruke cottage cheese, men her kan du jo bruke hva slags "yoghurt" du vil! 

♥ tilsett bananbiter

♥ deretter litt druer

♥ litt appelsin

♥ ... og litt hjemmelaget granola, havregryn eller annet etter ønske

♥ bland sammen og topp med chiafrø og kanel og tadaa; frokost :-)

Nå skal jeg gjøre meg klar til en fin dag med jobb og kurs. Ønsker dere en god tirsdag!

 

- Sara Eline

vårinspo

 • 09.02.2015 - 11:44

Heihei!

Er det ikke deilig at det nærmer seg vår?? Jeg blir så glad av å se at sola skinner om dagen, får en så deilig vårfølelse og det er så mye å glede seg til! En annen ting som virkelig viser at det nærmer seg vår er at butikkene bare får inn mer og mer vårklær i de fineste fargene som bare gjør at du får lyst på alt. Under har jeg plukket ut noen favoritter fra både Nelly og Asos, håper dere finner litt inspirasjon til vårgarderoben :-)

        HER                                                         HER                                      HER                                   HER

 


                  HER                                            HER                                      HER                                        HER

 


                    HER                                               HER                                  HER                                       HER

 

Ha en herlig mandag videre!

 

- Sara Eline

morsdag og sunn saftig gulrotkake

 • 08.02.2015 - 17:22

Hei og god søndag dere! 

Idag er det morsdag, og det er jo en perfekt anledning til å bake kake! Er det noe jeg elsker så er det å bake, så det passet meg helt perfekt idag :-) Idag ble det gulrotkake à la Linda Stuhaug og oppskriften kan dere finne her. Kaka ble utrolig god og det tar bare noen minutter å slenge den sammen! 

Noen andre som har bakt kake idag? :-) 

Ha en god søndag videre! 

 

- Sara Eline 

lørdag og anbefaling av ansiktsrens

 • 07.02.2015 - 12:35

Hei dere og god lørdag! 

Idag tenkte jeg at jeg ville anbefale to produkter jeg er veldig fornøyd med når det kommer til hudpleie. Det å ta vare på huden sin er utrolig viktig uansett hvordan huden ser ut og uansett om man bruker sminke eller ikke. Jeg har prøvd utallige forskjellige ansiktsrenser og har vært fornøyd med flere, men denne er helt klart min favoritt og en rens jeg kommer til å kjøpe flere ganger! Rensen er såå god, lukter himmelsk og etterlater huden ren og frisk. Denne er fra Chanel og passer spesielt til en normal/kombinert hudtype. Både rensen og hudvannet er mildt og fjerner urenheter samtidig som de etterlater huden balansert. 

Rensen er også veldig drøy i bruk, og det er lite som skal til. Fukt huden, klem ut en liten "ert" i håndflata og skum opp med lunkent vann, massér godt i hele ansiktet og skyll av. Deretter påfører du litt av hudvannet på en bomullspad og sveiver lett over ansiktet med denne, den vil også få med seg eventuelle rester av makeup og anne smuss på huden.

Produktene er kjøpt hos Fredrik & Louisa

Nå drar jeg på jobb, ha en god lørdag! 

 

- Sara Eline 

homemade banana and oatmuffins

 • 06.02.2015 - 21:54

Er det noe jeg er veldig glad i så er det å bake, eksprimentere og bruke tid på kjøkkenet. Idag prøvde jeg ut en ny oppskrift på noe så deilig som banan og havregrynsmuffins! De ble veldig gode så da tenkte jeg at jeg ville dele oppskriften med dere. Muffinsene er superenkle å lage, sunne og mettende og man kan med god samvittighet spise dem både til frokost, lunsj og kvelds ;-)

 

Oppskrift: 

♥ 100 g havregryn/byggryn  

♥ 160 g sammalt hvete fin

♥ 100 g havremel, hvetemel eller annen type mel  

♥ 2 ts kanel  

♥ 1/2 ts natron

♥ 80-100 g sukrin gold (kommer litt an på hvor søte/modne bananene er fra før)  

♥ 2 egg  

♥ ca 185 g gresk yoghurt naturell (eller annen naturell yoghurt) 

♥ 1/4 kopp valgfri olje   

♥ 2 moste medium-store bananer

♥ 5-7 dråper vaniljeessens 


 

Fremgangsmåte: 

♥ 1: sett ovnen på 200 ºC

♥ 2: visp egg, yoghurt og olje sammen i en bolle, tilsett moste bananer og visp litt til

♥ 3: ha i mel, kanel, natron, havregryn og sukrin gold, rør dette sammen til en fin deig/røre (skal ikke vispes)

♥  fordel i muffinsformer (topp med bananskiver om du vil) 

♥ sett muffinsene inn i ovnen på midterste rille i 10-15 min til de er gyldne og fine i fargen


 

♥  avkjøl på rist og server! 

Håper det smaker.

  

 

- Sara Eline

havregrøt og chanel

 • 05.02.2015 - 16:29

Noe av det beste jeg kan lage meg når jeg er sulten er havregrøt. Jeg elsker havregrøt! Man kan man variere i det uendelige med hva man vil ha i selve grøten og hva man topper den med, noe som gjør at jeg aldri blir lei. Etter trening idag laget jeg med en god porson med havregrøt toppet med cottage cheese, banan, druer, chiafrø, kanel, rosiner og noen mandler på toppen. Mmm, godt! 

 
 

Nå reiser jeg straks avgårde på Chanelkurs med mine fine kollegaer! Ha en fin dag videre! :-) 

- Sara Eline  

Min første post på bloggen

 • 04.02.2015 - 20:01

Ææ, hva gjør jeg nå?? Jeg har lenge hatt lyst til å lage en blogg. Jeg vil skrive, ta bilder, dele og inspirere. Nå gjør jeg det faktisk! Jeg sitter godt plassert i sofaen og ved siden av meg har jeg en skål med cottage cheese og banan toppet med hjemmelaget granola og en liten dæsj hjemmelaget jordbærsyltetøy..OG jeg skriver mitt første blogginnlegg! Det føles ganske rart akkurat nå, men jeg tror det vil bli veldig gøy! 
Jepp, nå trykker jeg på "lagre og publiser"- knappen og satser på at vi blogges i morgen! :-) 

 

- Sara Eline 


VelkommenJeg er en jente på 20 år som interesserer meg for sunn matlaging, trening, mote og skjønnhet.

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

hits