- TIRSDAG OG NIXON SMALL TIME TELLER -

 • 24.03.2015 - 20:13

God kveld dere! Hvordan har deres tirsdag vært? Min har ihvertfall vært fin. Startet dagen med en treningsøkt, deretter var det baking som sto på planen. Idag har jeg bakt kake for en kollega, og det synes jeg er så koselig! .. Jeg elsker jo å bake. Oppskrift på kaka, som forresten ble en sjokofudgebrownie, kommer i løpet av uka :-) Men nå må jeg vise dere en ny skatt som jeg tok med meg hjem fra byen her om dagen og som jeg har blitt så glad i! Den er så fin. Enkel, men alikevel ikke. Den passer til absolutt alt og jeg elsker fargen. Størrelsen er i hvertfall helt perfekt siden den er så liten og smal, ettersom jeg har ganske liten/tynn arm. Det er ikke akkurat alle klokker som sitter så fint på håndleddet mitt, men denne... denne sitter fint!

                                                                                 -   Nixon Small Time Teller   -
Ønsker dere en fin kveld videre!

 

- Sara Eline

 

lazy, sunny and relaxed saturday morning

 • 21.03.2015 - 10:59

God lørdagsmorgen dere ♡ I skrivende øyeblikk sitter jeg godt plassert i sofaen, morgenkåpen er fortsatt på og spotify spiller go' musikk for meg imens jeg nyter en kopp nykvernet kaffe med smak av sjoko og vanilje, mmm. Vanlig svart kaffe har ikke blitt heeelt min greie enda (med mindre jeg får litt melk i koppen), så derfor synes jeg denne var veldig god. Mamma og jeg plukket den med oss hjem da vi var på bytur i går formiddag. Anbefaler denne veldig da den hadde en akkurat passe kaffesmak, hihi. Håper dere nyter dagen i det fine vårværet :D- Sara Eline

- Onsdag 18. mars 2015 -

 • 18.03.2015 - 17:13

God onsdag! Idag har verdens alleraller beste søster bursdag, og hun blir hele 18 år!! Iiih. Håper dagen din er superfin og jeg gleder meg til å feire deg. Jeg har så mange fine og gode minner med deg, og gleder meg til å lage flere. Du er den beste søstern jeg noen gang kunne drømt om å få, du betyr så uendelig masse for meg. Jeg har det så fint når jeg er sammen med deg. Vi kan le sammen, skravle sammen, se på youtubevideoer (les:funny cats osv) til vi sprekker av latter, lage grimaser i speilet, lage mat sammen og vi kan "gjøre ingenting" sammen, og like fint er det uansett sammen med deg. ♡ Slenger med noen gode bilder fra gamledager, hihi.

____________________________________________________________________________________________________________

Håper dere også har en super dag! Nå skal jeg snart ut å spise med familien for å feire min fine søster på dagen hennes. Vi snakkes i morgen!

 

- Sara Eline

FREDAG

 • 13.03.2015 - 22:22

God fredag dere, da var det faktisk hælj igjen! Jeg synes dagene går så fort nå, men det er jo så deilig. De siste dagene har vært så fine; fint vær, fint på jobb, fint på trening, fine ord og fine mennesker. Det gjør meg glad! Håper dere har hatt en fin uke dere også :-)

Ha en fin kveld videre.

- Sara Eline

LAZY SUNDAY

 • 08.03.2015 - 15:20

God søndag ♥ Idag har vært en skikkelig deilig og avslappende søndag. Dagen har foreløpig gått til å slappe av, surfe litt rundt på nettet og eksprimentere bittelitt på kjøkkenet. Nå skal jeg snart igang med å lage den obligatoriske søndagspizzaen, det blir såå godt  :-)

Snacktips: stek mandler, rosiner/tranebær, hasselnøtter eller andre ønskelige nøtter i panna på middels varme med litt sukrin gold, vanlig sukrin og pittelitt salt. Avkjøl og nyt sunn, chrispy snacks!Ha en deilig søndag videre!

- Sara Eline

- FIN ONSDAG -

 • 25.02.2015 - 22:24

Heisann dere! Idag har vært en super onsdag, skikkelig fin. Startet dagen med litt etterlengtet kvalitetstid og god lunsj med min fine kusine som jeg ikke får sett så altfor ofte, så det var kjempekoselig å få skravlet litt igjen, hihi :-) Etter det ventet det noen timer på jobb. Jeg hadde det så fint på jobb idag, en skikkelig go'dag med baaare hyggelige kunder og da blir jeg så glad! Veldig fint å få kunne jobbe med mennesker på denne måten også. Egentlig er jeg jo utdannet barne- og ungdomsarbeider, men foreløpig stortrives jeg med å jobbe med salg i butikk/parfymeri. Det er også spesielt gøy å være på jobb om dagen, nå som det er vår kommer det inn så mye nyheter. Både vår-looker, parfymer og nye merker. Virkelig gøy!

skjorte- Bik Bok // sko Bianco by Camilla Pihl // klokke - Nixon (Urban)


                                                                                                   ♥

Håper dere har hatt en fin onsdag sålangt og har en fin onsdagskveld videre!

 

- Sara Eline

DAGENS ANTREKK OG VÅRSTEMNING

 • 22.02.2015 - 20:58

Hei dere! Det har vært såå deilig vær idag, skikkelig vårvær! Jeg bestemte meg da for å dra fram den nye "vårkåpa" mi som jeg tok med meg hjem fra kjøpesenteret for en måneds tid siden, men det var visst ikke like varmt ute som det så ut til å være.. Det var heller motsatt, men det gikk fint! Sola skinte i hvertfall :-) Jeg fikk med meg lillesøss til sentrum for å knipse noen bilder av dagens antrekk, så her kommer de:Trenchcoat- Gina Tricot // Kjole- Bik Bok // Klokke- Daniel Wellington // Sko- Sixty Seven

Hvordan har deres dag vært? Ønsker dere en fin kveld videre.

 

- Sara Eline

FREDAG

 • 20.02.2015 - 15:26

Hei dere!

Idag er det jammen meg fredag igjen, og det er godt. Jeg synes ukene går så fort, men det er vel bare bra. Jo fortere ukene går, jo kortere til sommer, hihi. Idag har jeg hatt en fin dag, har vært på ukens siste treningsøkt og nå er jeg på vei ut døra (ihvertfall ganske straks) for jobb med mine fine kolleger. Håper dere har en likefin fredag som meg :D
Ha en god fredag videre!

Sara Eline

summerinspo

 • 19.02.2015 - 19:39

Ååh, vet dere hva? Idag er det faktisk bare 102 dager (!!) til 1. juni, og da er jo allerede sommeren i gang for fullt. Jeg teller ned til sommer og sol, gleder meg så! Det er så deilig å tenke på, og jeg håper inderlig det går fort. Jeg har satt sammen en kollasj med deilige sommerbilder jeg fant da jeg tittet litt rundt på weheartit, det er så fint å bare kunne drømme seg bort til både sommer, sol og varmere strøk.Noen fler som gleder seg like mye som jeg til sommeren er i gang?

Håper dere har en fin torsdagskveld :-)

 

- Sara Eline

- søndag og cafébesøk -

 • 15.02.2015 - 17:32

God søndag fine dere!

Idag har vært en fin dag tross snø og vind :-) Startet dagen med en god treningsøkt, deretter ble jeg med søstern min og kjæresten hennes på café i byen, koselig søndag

 Har dere hatt en fin dag?

 

- Sara Eline

antrekk 12.02.15

 • 12.02.2015 - 21:56

 
  

  

  

  
   topp og skjørt fra Bik Bok // cardigan fra Zara // klokke fra Gant // sko Bianco by Camilla Pihl

 

- Sara Eline

havregrøt og chanel

 • 05.02.2015 - 16:29

Noe av det beste jeg kan lage meg når jeg er sulten er havregrøt. Jeg elsker havregrøt! Man kan man variere i det uendelige med hva man vil ha i selve grøten og hva man topper den med, noe som gjør at jeg aldri blir lei. Etter trening idag laget jeg med en god porson med havregrøt toppet med cottage cheese, banan, druer, chiafrø, kanel, rosiner og noen mandler på toppen. Mmm, godt! 

 
 

Nå reiser jeg straks avgårde på Chanelkurs med mine fine kollegaer! Ha en fin dag videre! :-) 

- Sara Eline  

Min første post på bloggen

 • 04.02.2015 - 20:01

Ææ, hva gjør jeg nå?? Jeg har lenge hatt lyst til å lage en blogg. Jeg vil skrive, ta bilder, dele og inspirere. Nå gjør jeg det faktisk! Jeg sitter godt plassert i sofaen og ved siden av meg har jeg en skål med cottage cheese og banan toppet med hjemmelaget granola og en liten dæsj hjemmelaget jordbærsyltetøy..OG jeg skriver mitt første blogginnlegg! Det føles ganske rart akkurat nå, men jeg tror det vil bli veldig gøy! 
Jepp, nå trykker jeg på "lagre og publiser"- knappen og satser på at vi blogges i morgen! :-) 

 

- Sara Eline 


VelkommenJeg er en jente på 20 år som interesserer meg for sunn matlaging, trening, mote og skjønnhet.

Kategorier

Arkiv

Søk i bloggen

Bloggdesign

hits